This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Themabewertung:
  • 0 Bewertung(en) - 0 im Durchschnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dioxin und Fipronil Eier
#1
Einfach unverständlich wie so verseuchte Eier in den Handel kommen können.
Ich finds gut, dass es noch Bauern wie euch gibt, deren Tiere artgerecht gehalten werden ohne Gift und so.

Großes Lob auf eure Eier. Immer guter Geschmack und ein schön kräftige gelbe Dotterfarbe.

Als meine Frau am Sonntag einen Kuchen mit euren Eiern gebackt hat, war der Teig schön gelb und der Kuchen hatte einen leckeren Geschmack.
Besonders gut schmecken uns die grünen Eier.

Macht weiter so!
Antworten
#2
Saurrei von Politik und Wirtschaft! Warum wird niemand zur Rechenschaft gezogen?
Antworten


Bookmarks

Gehe zu:


Benutzer, die gerade dieses Thema anschauen: 1 Gast/Gäste